e
Banner

Etiketler: globelink ünimar



Globelink Ünimar'dan 90 noktaya direkt parsiyel konsol hizmeti



Globelink Ünimar, sektörde yürüttüğü parsiyel denizyolu taşımacılığı hizmetlerine hız kesmeden devam ediyor. Attığı yeni adımlarla lojistik ağını genişletmeyi sürdüren Globelink Ünimar, direkt konsol hizmeti verdiği lokasyon sayısını 90’a çıkardı.




Globelink Ünimar, bir kez daha Great Place to Work sertifikası aldı



Küresel ölçekte kurum kültürlerini ve çalışan deneyimini değerlendiren bağımsız araştırma kurumu Great Place to Work, sertifika sonuçlarını kamuoyuyla paylaştı. Lojistik sektörünün öncülerinden olan Globelink Ünimar, geliştirdiği insan kaynakları stratejileri ve uygulamalarıyla Great Place to Work sertifikasını bir kez daha almaya hak kazandı. Böylece iki yıl üst üste sertifika almaya hak kazanan Globelink Ünimar, başarısını devam ettirdi.




Globelink Ünimar 2023’te büyümede hız kesmeyecek


Yayın: 18-01-2023
Kategori: Lojistik

Globelink Ünimar, 2023’te yeni yatırım ve açılımlarla her alanda payını artırma hedefinde. Globelink Ünimar İcra Kurulu Komite Üyesi Koray Çıtak, otuz yıla yaklaşan tecrübeleri ve çizilen gelecek perspektifiyle birlikte yeni yılda da organizasyonu güçlendireceklerini ve paydaşlarına destek olmaya devam edeceklerini söyledi.




Globelink Ünimar, TEV iş birliğiyle kız öğrencilerin eğitimini destekliyor



Globelink Ünimar, sosyal sorumluluk alanındaki çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Gençlerimizin eğitimde fırsat eşitliğinden faydalanabilmesi için çalışan Türk Eğitim Vakfı (TEV) ile gerçekleştirilen iş birliğiyle kız öğrencilerin eğitimi için burs fonu oluşturuldu. Projeyle öğrencilerin eğitim hayatlarının desteklenmesi hedefleniyor.




Afet sonrası dönemde lojistik süreçlerde nelere dikkat edilmeli?


Yayın: 01-03-2023
Kategori: Lojistik

Türkiye’de yaşanan deprem felaketinin ardından lojistik süreçler yürütülmeye devam ediyor. Özellikle afet sonrası dönemde görev alacak uzman personellerin, gönüllü grupların ve yaşam malzemelerinin bölgeye sevkiyatı hayati önem taşıyor. Peki böylesi kritik dönemlerde lojistik süreç yönetiminde nelere dikkat edilmeli? Globelink Ünimar İcra Kurulu Komite Üyesi Koray Çıtak konuyla ilgili görüşlerini kamuoyuyla paylaştı. 




Globelink Ünimar, Kadın Dostu Markalar Ödülü’nün sahibi oldu!


Yayın: 14-03-2023
Kategori: Lojistik

Kadın Dostu Markalar Platformu tarafından düzenlenen “Kadın Dostu Markalar 2023 Farkındalık Ödülleri” sahiplerini buldu. Bu kapsamda, kadınların iş dünyasındaki varlığını desteklemek amacıyla projeler yürüten 33 marka ve kurum ödül aldı. Lojistik ve tedarik zinciri alanında faaliyet yürüten Globelink Ünimar da Unique Steps projesiyle Farkındalık Ödülü’nün sahibi oldu.




Globelink Ünimar kadın çalışanların istihdamını destekliyor


Yayın: 21-03-2023
Kategori: Lojistik

İki yıldır üst üste Great Place to Work sertifikası alan Globelink Ünimar’ın çalışanlarının yarısını kadınlar oluşturuyor. Şirket, kız öğrencilere sağladığı burs imkanı ve hayata geçirdiği Unique Steps projesiyle kadın istihdamını ve fırsat eşitliğini destekliyor. Globelink Ünimar’ın büyüme hikayesinde rol üstlenen kadın yöneticilerden İnsan Kaynakları Yönetim Müdürü Burcu Altaş, eşitliğe giden yolda en temel etkenin eğitim olduğunu vurgulayarak, bu alana yoğun mesai harcadıklarını söylüyor. 




Globelink Ünimar Korusu, Ege Orman Vakfı iş birliğiyle hayat buluyor!



Globelink Ünimar, Orman Haftası kapsamında yeni bir adım atarak Ege Orman Vakfı iş birliğiyle Globelink Ünimar Korusu’nu oluşturuyor. Cumhuriyetimizin 100. Yılı anısına kurulan Yüzüncü Yıl Ormanları’nın içerisinde yer alacak koruda yeni fidanlar yeşerecek.




Globelink Ünimar, Şile Belediyesi iş birliğiyle deniz yüzeyi temizleme araçlarını faaliyete geçirdi!


Yayın: 24-04-2023
Kategori: Lojistik

Türkiye’de lojistik sektörünün öncülerinden Globelink Ünimar, doğanın korunmasına dikkat çekmek amacıyla yeni bir adım atarak, Şile Belediyesi iş birliğiyle deniz yüzeyi temizleme araçlarını suyla buluşturdu. Şile’de iki farklı bölgeye konumlandırılan araçların, bölgedeki temizlik faaliyetlerine destek olması hedefleniyor.




Globelink Ünimar, iş modelini sürdürülebilir gelecek üzerine kuruyor



Yeni yatırımlarla yerelde ve globalde lojistik altyapısını güçlendiren Globelink Ünimar, sürdürülebilirliği odağına alıyor. Globelink Ünimar İcra Kurulu Üyesi Koray Çıtak, “Gelecek dönemde özellikle çevre, eğitim ve kadın istihdamı gibi konularda attığımız adımları daha ileri seviyeye taşımak istiyoruz. Uzun vadede ise sürdürülebilirlik perspektifiyle tanınan, bu alanda örnek gösterilen bir marka hâline gelerek ulusal ve uluslararası ölçekte öncü olmayı hedefliyoruz” dedi.